GAZDASSZONY LEVESE

by

(1 személyes anyagkiszabás)

Az étel szója-, tojás-, tejfehérje- (laktóz- is), gluténmentes.

Nyersanyag
Mennyiség
sárgarépa
30 g
petrezselyemgyökér
20 g
zellergumó
10 g
gomba
20 g
zöldborsó
20 g
étolaj
5 ml
paradicsom ivólé
50 ml
víz
250 ml
konyhasó
ízlés szerint
petrezselyemzöld
+

Elkészítés:

A megtisztított, kockára vágott zöldségeket, a felszeletelt gombát és a zöldborsót az olajon átfuttatjuk, megszórjuk petrezselyemzölddel, majd felöntjük a paradicsomlével és vízzel, sóval, apróra vágott, friss petrezselyemzölddel ízesítjük, majd készre főzzük.

 

You may also like

article-image
receptek

TOJÁSPÓTLÓ

Hogyan készítsünk rántott húst vagy piskótát tojás nélkül? Az alábbi tippek ebben segítenek.

  1. 30dkg őrölt nyílgyökér, vagy burgonyakeményítő, vagy tápióka keményítő1 zacskó sütőpor

    1 ek guargumi (opcionális)

    Keverjük össze, és egy befőttes üvegben tárolhatjuk. Tojásonként: 1…

Leave a Comment

Your email address will not be published.